PREGUNTES FREQÜENTS

 

    Com puc formalitzar una reserva?

 

    Per formalitzar una reserva, has d'omplir el formulari de reserves i esperar la nostra resposta amb el pressupost detallat de l'activitat, et demanarem una paga i senyal, una vegada rebuda tindràs plaça al Camp escollit.

 

    Necessito tenir un nivell mínim d'esquí per apuntar-me a un Camp?

 

    Per apuntar-se a un camp no es necessari saber esquiar, una vegada tinguem les inscripcions, repartim els participants en grups segons el seu nivell, iniciació, mitjà, perfeccionament.

 

    És millor començar amb estil clàssic o patinador?

 

    Nosaltres recomanem iniciar-se amb l'estil clàssic, doncs els moviments són més similars als que realitzem durant el dia a dia, a més tot allò que aprenguem a fer en estil clàssic també ens servirà més endavant si fem el pas al patinador.

 

    Quin tipus de material utilitzem?

 

    El material que utilitzarem, serà el que millor s'adapti al nivell de cada participant, així doncs per el nivell d'iniciació estil clàssic, utilitzem esquís d'escates, en el nivell mitjà i perfeccionament, utilitzem esquís de ceres i en l'estil de patinador sempre s'utilitza material de gama mitja/alta.

 

    Si ja disposo de material propi el preu és el mateix?

 

    En el cas de diposar de material propi, el preu dels Nordic Camps té una rebaixa de 20€.

 

    Com puc saber quin és el meu nivell?

 

    Si tens dubtes sobre quin és el teu nivell, posa't en contacte amb nosaltres i explican's la teva experiència, t'ajudarem a escollir el nivell més adequat per a tu (info@nordiccamp.com).

 

    Que passa si no hi ha neu?

 

    En cas que manqui neu, buscarem alguna estació propera on realitzar l'activitat, tenim la sort de disposar de varies estacions en un radi de quilòmetres raonable.

 

    Que passa si l'activitat no es pot realitzar?

 

    Si l'activitat no es pot realitzar per manca de neu o per mal temps, intentarem de buscar una altra data per realitzar el Camp, en cas de no ser possible, es retornaran tots els diners del Camp. No es retornaran les pagues i senyals de reserves complementaries en cas que n'hi hagi (allotjament, menús...).

 

    Feu descomptes per a grups nombrosos?

 

    Si sou un grup mínim de 8 persones, us podem fer el mateix tractament que si fossiu un Custom Camp, de manera que sí que us podreu aprofitar d'un preu més avantatjós.

 

    Com ho podem fer per tenir les fotos del Camp?

 

    Una vegada acabat el Camp, us les enviarem per wetransfer, les rebreu al vostre correu en un parell de dies.

 

    Salomon Nordic Camp té dret a utilitzar les fotos dels Camps?

 

    Ens reservem el dret a utilitzar les fotos fetes durant el camp per a publicitar l'activitat via xarxes socials... en cap cas les vostres fotografies passaran a un arxiu extern ni seran utilitzades per a altres funcions no relacionades amb els Salomon Nordic Camp, de totes maneres si algú vol mantenir la seva privacitat, que ens ho comenti durant el Camp i respectarem la seva decisió.

 

 

Si els vostres dubtes no surten en aquest apartat, envieu-no's

un mail i us respondrem amb molt de gust (sergi@nordiccamp.com).